Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual-core si o memorie RAM de 2 GB. GALERIE FOTO

LG Optimus L3, prezentat la Barcelona cu ocazia MWC 2012, este primul model care va fi disponibil din seria L-Style. Alaturi de Optimus L3, producatorul coreean a prezentat si modelele LG Optimus L5 si Optimus L7 din aceeasi serie.

Noul model are un display QGVA de 3,2 inch si o camera cu o rezolutie de 3 megapixeli. Aparatul are dimensiuni de 102,6 x 61,6 x 11,85 mm si dispune de o baterie cu capacitatea de 1500 mAh.

"Am crezut mereu in necesitatea de a oferi o varietatea de smartphone-urile, multi utilizatori nedorind pur si simplu sa plateasca pentru o serie de extraoptiuni" a declarat Dr. Jong-seok Park, Presedinte si CEO al companiei LG Mobile Communications.

"Credem ca Optimus L3 ofera toate facilitatile de baza ale unui smartphone, dar intr-o forma premium nemaintalnita de modele similare din aceasta categorie" a mai adaugat Park.

LG Optimus L3 este echipat cu un procesor dual-core cu frecventa de 800 MHz, un spatiu de stocare de 150 MB si o memorie RAM de 2 GB. Telefonul are instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Smartphone-ul va disponibil incepand cu aceasta luna in Europa. Optimus L3 a fost prezentat la standul LG din cadrul Mobile World Congress, ce a avut loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte stiri si noutati de la MWC pe Yoda.ro la sectiunea Mobile 2012.

Share articol: