Producatorul finlandez a lansat un nou model din seria Asha. GALERIE FOTO

Nokia continua sa estompeze granitele dintre terminalele cu capabilitati de baza si smartphone-uri, prin lansarea noului model Asha 203 pentru utilizatorii care doresc sa lucreze, sa invete si sa se joace. Creat pentru accesarea rapida a retelelor de socializare, Nokia Asha 203 aduce ecranul tactil pe un telefon cu pret accesibil si ofera un pachet de 40 de jocuri Electronic Arts gratuite. Noul model completeaza gama Nokia Asha, disponibila acum in peste 100 de tari.

Nokia Asha 203 are un display QVGA de 2,4 inch si este disponibil in trei variante cromatice: rosu inchis, gri inchis si alb argintiu. Aparatul are dimensiuni de 114,8 x 49,8 x 13,9 mm si greutate de 69 grame (90g cu bateria BL-5C).

          

Telefonul are o memorie de 10 MB, ce poate fi extinsa cu un card cu pana la 32 GB, prin slotul microSD. Terminalul are conectivitate GRPS, Bluetooth 2.1 si Micro USB. Gadgetul are si player MP3, radio FM cu inregistrare, difuzor puternic (106 phon) si jack audio de 3,5 mm.

"Portofoliul Asha aduce o propunere puternica de valoare, calitate, productivitate si divertisment. Acesta rezoneaza foarte bine in piete cu crestere puternica, iar extinderea gamei va diferentia Nokia in segmentul de utilizatori care pun accent pe valoare, din multitudinea de dispozitive disponibile" a declarat Rachel Lashford, director in cadrul companiei Canalys.

     

Nokia Asha 203 dispune de o serie de servicii si aplicatii printre care: Nokia Browser, Nokia Maps, Nokia Social 2.0 (Facebook, Twitter, Flickr Image Upload), Nokia Messaging Service 3.2: Email (Yahoo, Hotmail Gmail, Ovi Mail), Chat (MSN/Live Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, OVI Chat, Facebook Chat, MySpace IM), Nokia Life, Nokia Store, jocuri Java si altele.

Telefonul are o baterie Li-Ion BL-5C cu o capacitate de 1020 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 5 ore de convorbire, 25 de ore de redare muzica, 6 ore si jumatate de redare video si de pana la 27 de zile (650 h) in stand-by. Gadgetul are o camera cu o rezolutie de 2 megapixeli.

Sursa: nokia.com

Share articol: