Producatorul coreean pregateste un update si pentru alte smartphone-uri si tablete din seria Galaxy

Samsung anunta ca este disponibil incepand de astazi update-ul Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru celebrul model Galaxy S II. Pentru inceput, update-ul va fi disponibil in Europa in tari precum Polonia, Ungaria si Suedia, urmand sa fie introdus treptat si in celelalte tari.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi disponibil in curand si pentru alte smartphone-uri si tablete printre care: Galaxy Note, Galaxy S II LTE, Galaxy R, Galaxy Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9, 8.9 LTE si 10.1.

Producatorul coreean nu uita nici dispozitivele mai vechi precum Galaxy S, Galaxy Tab 7", Galaxy S Plus, Galaxy S SCL (Super Clear LCD), si Galaxy W, pentru care va fi disponibil un nou update Android 2.3 Gingerbread la sfarsitul lunii martie.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost lansat pe 19 octombrie 2011, odata cu lansarea de catre Samsung si Google a modelului Galaxy Nexus. Producatorul coreean a prezentat deja primele tablete cu Android 4 ICS: Samsung Galaxy Note 10.1", Galaxy Tab 2 10.1" si Galaxy Tab 2 7", la Barcelona, cu ocazia MWC 2012.


Sursa: samsungmobilepress.com

Share articol: