Smartphone-ul adus de LG la Mobile World Congress de la Barcelona are camera cu doua obiective si functii de conversie din 2D in 3D. GALERIE FOTO

Dupa smartphone-ul 3D lansat anul trecut, care nu necesita folosirea ochelarilor 3D, LG Electronics va prezenta Optimus 3D Max in cadrul Mobile World Congress 2012 (MWC). Cu o tehnologie 3D performanta si un design mai slim, noul LG Optimus 3D Max ofera o experienta 3D completa si reprezinta un pas inainte pentru ecosistemele 3D.

 

Cele mai avansate tehnologii ofera o performanta reala mai puternica

LG Optimus 3D Max este un smartphone puternic atat in modul 2D, cat si in 3D, oferind o experienta deosebita de vizionare datorita ecranului special LG. Transferul de date se face acum la o viteza superioara HSPA+ de 21 Mbps. Functia LG Tag+ prin intermediul tehnologiei NFC (Near Field Communication) confera beneficiarilor un plus de confort in utilizare. Beneficiile acestei functii includ schimbarile automate ale setarilor, prin crearea unor "tag-uri" predefinite care sunt personalizate pentru anumite moduri precum "modul pentru masina", "modul pentru birou" sau "modul silentios". In functie de locatie, tag-urile predefinite modifica automat setarea telefonului, inclusiv conexiunea Wi-Fi, bluetooth, GPS sau volumul sunetului.

Alaturi de functiile inovative, utilizatorii vor beneficia in curand de functii aditionale, care vor fi disponibile printr-un sistem specific, Maintenance Release, sau printr-o aplicatie disponibila pe LG SmartWorld. Aceste functii includ:

 • Convertor HD pentru a oferi calitate HD pe un televizor conectat prin MHL (Mobile High-Definition Link), in momentul convertirii in 3D a jocurilor in format 2D sau in timpul vizionarii Google Earth
 • Range Finder pentru a calcula distanta dintre camera foto si subiectul fotografiat, precum si dimensiunile unui obiect prin triangulare
 • Out-focusing Shot pentru a imbunatati calitatea camerei mai mult decat procesarea imaginilor prin folosirea informatiilor de profunzime a imaginii, ca in cazul altor smartphone-uri
 • Functii 3D pentru un divertisment real, cu capacitate imbunatatita de conversie 2D-3D

Utilizatorii pot converti in 3D Google Earth, Google Maps sau alte itinerarii, folosind Convertorul 3D cu functii imbunatatite. Mai mult, fotografiile 3D sau filmele realizate cu Optimus 3D Max pot fi vizualizate intr-un singur ecran in format 2D, prin utilizarea unei taste Hot Key pozitionata pe o latura a telefonului pentru a permite trecerea rapida de la 2D la 3D. LG va continua sa extinda continutul video, aplicatiile si jocurile compatibile cu Convertorul 3D disponibil in aplicatia 3D Zone din LG SmartWorld.

 

Un design desavarsit cu o forma mai slim si o greutate redusa

Design-ul premium al LG Optimus 3D Max se inscrie in angajamentul LG pentru cele mai fine detalii. Detaliile design-ului Optimus 3D Max au fost imbunatatite, pastrandu-se doar elementele esentiale. Cu o grosime de doar 9.6 mm si o greutate de 148 de grame, carcasa eleganta, metalica si cu forme rotunde incorporeaza cele mai avansate functii 3D, precum si cele mai utilizate functii 2D. Optimus 3D Max include icon-uri 3D in forma de cub, pe care utilizatorii le pot personaliza cu propriile fotografii prin functia Icon Customizer.

LG Optimus 3D Max va fi disponibil in Coreea incepand cu luna martie si va fi introdus treptat in alte tari europene. Un upgrade Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru versiunea Android 2.3 Gingerbread va fi disponibil la scurt timp dupa lansare.

Iata un video realizat de George Buhnici la Barcelona:


Specificatii tehnice:

 • Procesor 1.2GHz Dual-Core (OMAP4430)
 • Display: 4.3-inci 3D WVGA Display cu Corning Gorilla Glass 2
 • Memorie: 8GB Internal Storage, 1GB Internal Memory
 • Camera: 5.0 MP Dual-lens
 • OS: Android 2.3 Gingerbread
 • Batterie: 1,520 mAh
 • HSPA+ 21Mbps
 • Conexiune HDMI 2D/3D TV/Monitor pana la 1080p via MHL
 • DLNA pentru conexiune wireless cu TV/PC (video 3D inclusiv)
 • NFC Full Support, LG Tag+

 

 

Optimus 3D Max este prezentat la standul LG din cadrul Mobile World Congress, ce are loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte noutati de la MWC pe Yoda.ro, in sectiunea Mobile 2012.

 

Sursa: lgblog.ro

Share articol: