Noul model ViewSonic permite utilizatorilor sa separe apelurile personale de cele de serviciu. GALERIE FOTO

Compania americana ViewSonic lanseaza ViewPhone 3, un smartphone dual-SIM accesibil. Noul model are un display de 3,5 inch si o camera cu o rezolutie de 5 megapixeli. Smartphone-ul ViewSonic este echipat cu un procesor Qualcomm cu frecventa de 800 MHz.

ViewPhone 3 ofera mai multa libertate si intimitate in ambele retele, permitand utilizatorilor sa separe apelurile personale de cele de serviciu. Gadgetul are instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

"Smartphone-urile dual-SIM ViewSonic sunt solutia ideala pentru multinationale, navestisti, cei care studiaza in strainatate sau cei vor sa tina legatura cu prietenii sau familia din alte tari" a declarat Brian Wei, coordonator marketing pentru Europa in cadrul companiei ViewSonic. "Am proiectat aceste telefoane cu gandul la utilizatori, astfel incat sa fie sofisticate si cu o serie de facilitati, dar sa ofere si un mod simplu si eficient de a comunica" a mai adaugat Wei.

ViewPhone 3 va fi disponibil in Europa in al doilea trimestru al acestui an, pentru un pret de aproximativ 220 de euro (180 GBP). Smartphone-ul a fost prezentat la standul ViewSonic din cadrul Mobile World Congress, ce a avut loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte stiri si noutati de la MWC pe Yoda.ro la sectiunea Mobile 2012.

Share articol: