Noul model ViewSonic permite ringtone-uri diferite si liste separate de contacte pentru fiecare SIM

Compania americana ViewSonic lanseaza ViewPhone 4s, un smartphone dual-SIM cu display de 3,5 inch. Noul model are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Utilizatorii pot avea liste separate de contacte pentru fiecare SIM si pot seta ringtone-uri diferite.

ViewPhone 4S are un display IPS de 3,5 inch cu o rezolutie de 960 x 640 pixeli, format 16:9, un raport contrast de 800:1 si o luminozitate de 500 cd/m2. Smartphone-ul dispune de o camera cu o rezolutie de 5 megapixeli cu autofocalizare, dar si de o camera frontala VGA.

"Smartphone-urile dual-SIM ViewSonic sunt solutia ideala pentru multinationale, navestisti, cei care studiaza in strainatate sau cei vor sa tina legatura cu prietenii sau familia din alte tari" a declarat Brian Wei, coordonator marketing pentru Europa in cadrul companiei ViewSonic. "Am proiectat aceste telefoane cu gandul la utilizatori, astfel incat sa fie sofisticate si cu o serie de facilitati, dar sa ofere si un mod simplu si eficient de a comunica" a mai adaugat Wei.

ViewPhone 4S va fi disponibil in Europa in al doilea trimestru al acestui an, pentru un pret de aproximativ 390 de euro (325 GBP). Smartphone-ul a fost prezentat la standul ViewSonic din cadrul Mobile World Congress, ce a avut loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte stiri si noutati de la MWC pe Yoda.ro la sectiunea Mobile 2012.

Share articol: