Noul model ViewSonic ofera utilizatorilor o experienta office si cloud completa. GALERIE FOTO

Compania americana ViewSonic lanseaza ViewPhone 5e, un model hibrid "tableta-telefon" dual-SIM. Noul model are un display de 5 inch cu rezolutia de 800 x 480 pixeli. Gadgetul are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltate de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

ViewPhone 5e este o adevara carte de vizita business, prin experienta completa a aplicatiilor office. Smartphone-ul vine cu pachetul PicSel Smart Office preinstalat, ce permite utilizatorilor editarea fisierelor format Microsoft word, Excel si PowerPoint, dar si vizualizarea celor in format Adobe PDF si a imaginilor. Tabletphone-ul permite si editarea fisierelor pe platforme cloud precum DropBox si Google docs.

"Smartphone-urile dual-SIM ViewSonic sunt solutia ideala pentru multinationale, navestisti, cei care studiaza in strainatate sau cei vor sa tina legatura cu prietenii sau familia din alte tari" a declarat Brian Wei, coordonator marketing pentru Europa in cadrul companiei ViewSonic. "Am proiectat aceste telefoane cu gandul la utilizatori, astfel incat sa fie sofisticate si cu o serie de facilitati, dar sa ofere si un mod simplu si eficient de a comunica" a mai adaugat Wei.

ViewPhone 5e va fi disponibil in Europa in al treilea trimiestru al acestui an, pentru un pret de aproximativ 470 de euro (390 GBP). Smartphone-ul a fost prezentat la standul ViewSonic din cadrul Mobile World Congress, ce a avut loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte stiri si noutati de la MWC pe Yoda.ro la sectiunea Mobile 2012.

Share articol: