Smartphone-ul este o unealta potrivita, daca vrei sa te simti in forma

GrubWithUs

Iti place socializarea intre mese sau descoperirea unor noi localuri? Aceasta aplicatie combina intalnirea cu prietenii tai pe retelele de socializare si gustarea unei mese delicioase. GrubWithUs iti alege restaurantul si meniul, dar acel restaurant ramane secret pana in clipa in care mai sunt 3 zile pana la iesirea cu prietenii.

Sa socializezi cu prietenii este minunat pentru creier. Numeroase studii arata ca daca vorbesti mult cu prietenii si cunosti unii noi, eviti dementa, devii mai fericit, si iti cresti performantele mintale.

 

Fitocracy

Fitocracy este o comunitate online dedicata fitness-ului, care te ajuta la implinirea obiectivelor personale. Esti la curent cu cele mai noi evenimente sportive locale si poti face schimb de cunostiinte despre diverse hobby-uri sportive.

Activitatea sportiva antreneaza concentrarea creierului, viteza procesarii mintale, memoria si starea sufleteasca. De asemenea, cu aceasta aplicatie iti scad sansele de a face Alzheimer.

 

Myfitnesspal

Esti in cautarea unei metode de a slabi? Esti curios sa vezi cat de multe calorii are shaorma pe care tocmai ai mancat-o? Multe diete pica deoarece oamenii nu stiu exact cate calorii mananca pe zi. Avand cea mai mare retea online de nutritie, Myfitness te va ajuta sa slabesti daca ii urmezi sfaturile.

 

Sleep Pillow Sounds

Sunetele pe care le auzim pot avea o semnificatie foarte importanta in mintea noastra. Daca vrei sa te relaxezi 5 minute in pat sau sa dormu bine noaptea, Sleep Pillow se programeaza sa ti faca somnul cat mai placut cu sunetele si cantecele pe care le canta.

Pe langa imbunatatirea concentratiei si a starii de spirit, visele frumoase sunt foarte importante si iti reduc sansele de a face Alzhaimer, iar Sleep Pillow incearca sa-si faca treaba cat mai bine, pentru ca tu sa ai un somn cat mai dulce.

 

Meetup

De la arta si literature sau politica si sporturi extreme, Meetup pune oamenii cu interese comune in legatura. Folosind aplicatia, pui creierul la lucru, descoperi hobby-uri si iti imbunatatesti tehnicile de comunicare.

Share articol: