La fel ca și în cazul altor dispozitive precum laptopurile, producătorii de telefoane vor să aibă în palmares cel mai performant produs. Clasamentul e în continuă schimbare, iar acum avem un nou campion.

RedMagic, brandul de gaming al ZTE, a lansat două telefoane în colaborare cu gigantul chinez Tencent. Rezultatul? RedMagic 6 și 6 Pro.

RedMagic 6 are cel mai performant procesor Snapdragon 888, un ecran OLED de 6,8 inci cu rezoluție 1080p și o rată de refresh de 165 Hz, fiind astfel cel mai rapid ecran de pe piață. De asemenea, pentru a susține gamingul, compania chineză a implementat un touch sampling rate de până la 500 Hz pentru o atingere și 360 Hz pentru mai multe atingeri pe ecran. În același timp, butoanele tactile de pe margini au un touch sampling rate de 400 Hz. Acesta este important deoarece astfel ecranul înregistrează mai repede atingerea.

RedMagic 6 Pro este identic doar că vine cu o cantitate de memorie RAM uriașă de 18 GB. În același timp, 6 Pro are o baterie mai mică de 4500 mAh, dar se poate încărca foarte rapid la 120 de wați (o încărcare completă în 17 minute), iar RedMagic 6 vine cu o baterie de 5050 mAh ce se încarcă la 66 de wați.

RedMagic spune că software-ul telefonului este optimizat pentru aplicațiile Tencent precum WeChat și QQ, cu viteze de citire și scriere cu 50% mai mari. De asemenea, software-ul Tencent pentru jocuri Solar Core este preîncărcat, iar compania promite că îmbunătățește viteza de răspuns a jocului, număr de cadre pe secundă și diminuează latența rețelei.

RedMagic 6 începe de la 3.799 yuani (~ 585 dolari) pentru un model cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, dar puteți plăti aproape de două ori mai mult pentru un RedMagic 6 Pro de 18 GB / 512 GB - care va costa 6.599 yuani ( ~ 1.020 USD).

Vestea bună este că aceste telefoane vor ajunge și pe plan european, doar că probabil vom vedea prețuri mai mari. Telefoanele se vor lansa global pe 16 martie.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: