Apple a creat deja o traditie.

In fiecare an, cei de la Apple aleg aplicatia preferata pentru iPhone aceasta fiind aleasa "Cea mai buna aplicatie in ultimul an". Iar in 2014, castigatoare este Elevate, o aplicatie ce are menirea de a-ti antrena creierul si sa-ti imbunatateasca memoria, concentrarea, cititul si alte abilitati ce pot fi imbunatatite.

Elevate incearca sa-si atinga telul cu 25 de mini-jocuri care iti antreneaza abilitatile cognitive intr-un mod mai distractiv. Exista multe aplicatii de acest gen, insa Elevate iese cel mai bine in evidenta datorita atentiei la detalii si, mai ales, datorita faptului ca este creata o balanta foarte buna intre provocare si divertisment, lucru care te face sa revii la aplicatie.

Elevate te provoaca sa termini cel putin 3 provocari in fiecare zi. Cand deschizi prima data aplicatia, esti intampinat de o serie de intrebari ce au menirea de a ajuta Elevate sa isi faca o idee generala despre nivelul tau de inteligenta.

Odata stabilit acest lucru, poti incepe provocarile zilnice, putand sa joci mini-jocuri in zonele unde trebuie sa iti imbunatatesti abilitatile, precum concentrarea, memoria sau exprimarea concisa.

Daca esti genul de persoana careia ii trebuie amintit sa revina la antrenamentele mentale, poti sa selectezi o notificare in acest sens. Dupa ce ai terminat, poti vedea care a fost progresul tau pentru o anumita abilitate si cat loc de imbunatatiri exista.

Daca inchei provocarile zilnice rapid, poti sa intri in orice joc Elevate direct. Nu vei avea insa acces la toate jocurile Elevate decat daca alegi versiunea Pro - o luna de Elevate Pro costa 4.99$, existand si varianta de a cumpara cu 44.99$ pentru un an intreg. Dar poti rejuca orice joc deblocat in urma provocarilor, ceea ce inseamna ca daca reusesti sa completezi provocarile Elevate, vei avea acces la mai multe jocuri. Desi poate fi usor enervant acest lucru, te face sa revii la aplicatie.

Sunt putine lucruri care pot fi criticate in ceea ce priveste Elevate, fiind cea mai buna aplicatie de profil iar premiul primit de la Apple este firesc datorita design-ului ireprosabil si a profesionalismului de care da dovada. In plus, aplicatia nu da nicio clipa senzatia ca ar fi copilareasca.

Share articol: