LG a lansat un teaser cu primul său model de telefon rulabil, LG Rollable, la CES 2O21, înainte de un anunț care era așteptat în luna martie. Acum, însă, a apărut un zvon care ar putea schimba cursul evenimentelor. 

Publicația sud-coreeană Yonhap News a publicat un raport în care se arată că LG le-a cerut furnizorilor, inclusiv producătorilor display-ului rulabil, să nu mai înainteze cu planurile pentru acest model de smartphone. Deocamdată, se pare că ideea de lansare a lui LG Rollable nu a fost complet abandonată, iar compania s-ar afla într-un proces de evaluare a situației, însă oricum ar fi dispozitivul ar putea fi amânat.

Decizia ar putea fi legată de interesul arătat de LG pentru a-și vinde business-ul din zona de telefoane mobile, compania confirmand luna trecută că toate opțiunile sunt luate în calcul.

La vremea respectivă printre potențialii cumpărători se numărau și conglomeratul vietnamez VinGroup, Google, Facebook, dar și producătorul auto Volkswagen. Și partenerul BOE era interest să creeze dispozitive sub brandul LG.

Un alt raport sugerează că gigantul și-ar putea păstra divizia de Mobile, dar ar putea ieși de pe segmentul flagship, acolo unde se confruntă cu o competiție extrem de dură din partea Samsung sau Apple.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: