O informatie aparuta in Olanda reprezinta o veste proasta pentru cei care asteapta noul iPhone

Apple va lansa noile telefoane, iPhone 6s si iPhone 6s Plus pe 9 septembrie, acest lucru fiind confirmat odata cu invitatiile trimise de Apple pentru marele eveniment.

Pana acum sunt cunoscute destule detalii despre cele 2 telefoane, precum faptul ca vor avea camera mai buna, de 12MP si posibilitatea filmarii in 4K, tehnologia Force Touch, o carcasa mai puternica pentru evitarea unui nou #bendgate si o varianta pe culoare roz, un anunt din Olanda va dezamagi multe persoane.

Daca pana acum se credea ca versiunea cea mai ieftina a urmatorului iPhone va fi cu 32GB spatiu de stocare, asa cum au procedat rivalii de la Samsung, se pare ca Apple ramane fidela tacticii de pana acum iar telefonul va veni in 3 variante - cu 16GB, 64GB si 128GB spatiu de stocare.

 

Cei de la Techtastic din Olanda au pus mana pe preturile telefoanelor de la operatorii locali. Aceasta sunt la fel ca la iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Telefonul ar urma sa ajunga in magazinele din Olanda pe 25 septembrie, o saptamana mai tarziu decat in alte tari din Europa precum Germania si Franta.

Share articol: