Samsung, Huawei, Motorola și-au prezentat modelele de telefoane pliabile, iar Apple ar putea fi următoarea mare companie care face asta și va aduce ceva nou pe piață.

Potrivit unor rapoarte recente, Apple testează mai multe display-uri flexibile pentru viitorul model de telefon pliabil. Acest segment va crește în viitor și americanii vor să prindă o bucată din această piață.

Compania ar pregăti un model de telefon pliabil similar cu Z Flip care ar fi adresat tinerilor, dar și un model de tip carte. Potrivit firmei de cercetare Omdia, acest iPhone pliabil va avea un display OLED de 7,3 sau 7,6 inci, iar interesant este că ar avea suport pentru stylus, fiind prima companie care ar oferi asta. Deși este foarte probabil ca Samsung să o ia înaintea Apple cu următorul telefon pliabil din seria Z Fold.

Telefonul Apple ar fi compatibil cu Apple pencil, iar asta ar avea sens deoarece poți folosi mai bine un stylus cu un ecran mai mare. Oricum ar fi, este prea devreme să spunem sigur ce fel de model va dezvolta Apple și când va fi lansat pe piață. Însă este posibil să vedem o lansare în 2022 sau 2023.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: 

Share articol: