Primul smartphone pliabil de la Google se află de ceva vreme pe buzele tuturor, sub mai multe denumiri. Potrivit unor noi informații publicate recent, se pare că el se va numi Pixel Fold.

Telefonul ar fi încă în faza de realizare, fiind în prezent unul dintre „cele mai secrete proiecte ale Google din toate timpurile", arată jurnaliștii de la GSM Arena. Se presupune că acesta va fi lansat în luna mai a anului viitor, alături de tableta Pixel Tablet. De asemenea, se pare că vor exista două versiuni de culoare, pe care Google le numește Chalk (adică alb) și Obsidian (adică negru).

Odată cu aceste informații au fost publicate și o multitudine de randări ale dispozitivului în ambele variante de culoare, recreate pe baza unor schițe 3D, dar fără specificații.

Sursele anonime care au făcut posibil acest raport citat de GSM Arena susțin totuși că Pixel Fold va avea „performanțele obișnuite de tip Pixel".

Tot cu această ocazie a fost dezvăluit și prețul posibil al lui Pixel Fold: 1.799 de dolari. Rămâne de văzut dacă va fi un preț competitiv în ochii potențialilor clienți.

Referitor la modulul de cameră, vedem în imagini că există două camere selfie de 9,5 MP, una în interiorul orificiului perforat în ecranul exterior, iar cealaltă în partea dreaptă a marginii superioare a ecranului interior.

Butonul de pornire are încorporat cititorul de amprente și există două difuzoare - unul în partea de sus și unul în partea de jos. Însă deocamdată acestea sunt principalele detalii. Și, deși unele destul de lacunare încă, ne permit să ne facem o impresie despre felul în care ar putea arăta pliabilul Google. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:


Share articol: