Anul acesta ni se pregătesc deja multe telefoane pliabile din partea companiilor de tehnologie, iar Oppo a fost pe listă de fiecare dată. 

Acum, un nou zvon arată că producătorul ar trebui să dezvăluie primul astfel de dispozitiv la jumătatea anului, adică undeva cel târziu în luna iunie. Totuși, se pare că acesta va fi un dispozitiv pliabil, nu unul cu ecran rulabil precum conceptul Oppo X 2021 arătat publicului anul trecut, care se pare că nu va deveni prea curând un produs comercial.

Alături de Oppo, în cursa telefoanelor pliabile se află și Xiaomi, vivo sau Google, cu toate că nu putem avea certitudinea că nu vor apărea și alte companii care să concureze cu acesta. Cele mai multe dintre aceste dispozitive vor avea un design similar, cu pliere către interior. De exemplu, Huawei a anunțat deja modelul său Mate X2, iar Samsung este și el pe cale să lanseze Galaxy Z Fold3 și Z Flip 3, în a doua parte a anului.

Astfel, competiția este din ce în ce mai mare pe acest segment, iar din această situație vor avea de câștigat în primul rând utilizatorii, care se vor putea bucura de funcții tot mai sofisticate la prețuri din ce în ce mai competitive. 

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: