Samsung a publicat pe pagina de YouTube Samsung Display imagini cu un prototip impresionant al unui nou ecran la care lucrează compania. 

Clipul a fost prezentat în cadrul iMid (International Meeting on Information Display), care a avut loc în Coreea de Sud la finalul lunii august. Deși are doar 30 de secunde, acesta surprinde gadgetul din mai multe unghiuri, oferindu-ne o perspectivă de ansamblu, fără să știm însă mai multe despre specificații sau despre componente.

Display-ul este un prototip OLED perfect funcțional, care se pliază în două locuri, ca în arta origami, în formă de „S”, cu ambele ecrane dinspre exterior care se retrag către mijloc. Numit „Flex In & Out”, atunci când este pliat în forma sa cea mai compactă smartphone-ul arată aproape ca orice telefon obișnuit - cu excepția faptului că este mai gros și mai alungit - și poate fi purtat într-o poșetă sau chiar într-un buzunar mai mare.

Atunci când este extins la maximum, Flex In & Out se transformă într-o tabletă mare, cu trei ecrane separate, fiecare dintre ele fiind capabil de afișaj dedicat multitasking. Cu alte cuvinte, veți putea realiza trei lucruri diferite simultan, ceea ce înseamnă că dacă va deveni mainstream ar putea simplifica viața multor oameni.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:


Acesta este primul telefon care se pliază în două locuri pe care l-am văzut, iar faptul că el a fost prezentat de Samsung nu este surprinzător. Cu doar câteva săptămâni în urmă, compania a lansat Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, două modele impresionante care dovedesc că Samsung este pregătită să inoveze în continuare.
 

Share articol: