Un nou smartphone, mai subtire decat Galaxy S II, Sony Ericsson Xperia Arc S si Motorola RAZR

Au aparut primenele imagini si informatii neoficiale despre Fujitsu Arrows F-07D, gadgetul ce isi va adjudeca titlul de "cel mai subtire telefon". In prezent, aceasta titulatura apartine smartphone-ului Motorola RAZR, ce are o grosime de 7,1 mm.

Producatorul japonez intentioneaza sa lanseze un smartphone cu o grosime de doar 6,7 mm. Noul telefon va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon cu o frecventa de 1,4 GHz, o memorie interna de 1 GB si o memorie RAM de 512 MB.

 

 

Fujitsu Arrows F-07D va avea un display touch OLED de 4 inch cu o rezolutie de 480 × 854 pixeli si realizat cu tehnologia Corning Gorilla. Gadgetul va avea o camera cu o rezolutie de 5 megapixeli. Fujitsu va lansa Arrows F-07D in cursul anului 2012.

 

 

Motorola RAZR, cel mai subtire smartphone in acest moment, va fi disponibil la sfarsitul acestui an, cel mai probabil incepand cu luna noiembrie. Smartphone-ul are un display Super AMOLED de 4,3 inch, procesor dual-core ARM Cortex A9 cu frecventa de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si memorie interna de 16 GB.

 

Sursa: gsmarena.com

Share articol: