După teaserele succesive din ultima perioadă, designul Nothing phone (1) a fost în sfârșit dezvăluit. Știam deja că acesta va avea un spate transparent și putem vedea bobina de încărcare wireless, deși aceasta este, totuși, singura componentă a dispozitivului care beneficiază de ideea de „transparență” - însă doar parțial. 

Iar asta pentru că restul spatelui este acoperit. Mai departe, putem vedea configurația camerei duble în colțul din stânga sus și un logo Nothing în partea de jos. Există, de asemenea, mai multe zone luminoase în jurul camerei, ceea ce ar trebui să fie interesant de văzut în viața reală.

Telefonul pare să aibă laturile plate și putem vedea un buton de volum pe partea stângă, precum și un buton de alimentare pe partea opusă. Compania Nothing arată, de asemenea, că telefonul este realizat din materiale sustenabile.

Pe baza indiciilor anterioare, Nothing phone (1) ar trebui să fie alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 și va beneficia de încărcare rapidă de 45W. Partea software va fi reprezentată de o interfață Nothing OS bazată pe Android 12. Dispozitivul se lansează oficial pe 12 iulie. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: