Afla secretele dureroase ale fondatorului Apple si lucrurile de care se temea cel mai mult.

Pentagonul a publicat de curand dosarul secret al lui Steve Jobs dupa ce, la inceputul anului, FBI a prezentat de asemenea documente nestiute care arata ca fondatorul Apple a consumat droguri in tinerete, a deformat fara jena realitatea pentru a-si atinge scopurile, a fost tinta unei alerte cu bomba in 1985 si nu s-a ocupat de fiica lui nascuta dintr-o relatie in afara casatoriei.

Noile documente arata ca Jobs se temea ca cineva i-ar fi putut rapi fata nelegitima pentru a-l santaja, potrivit Departamentului american de Aparare.

Dosarul dat publicitatii acum a fost intocmit in 1988, un an in care autoritatile americane au facut investigatii in trecutul lui Steve Jobs pentru a hotari daca acestuia ii puteau fi incredintate sau nu informatii "strict secrete". Jobs se temea atunci ca cineva i-ar putea rapi fata, pentru a-l stoarce de bani.

Documentul mai spune ca fondatorul Apple a stat putin si dupa gratii, in 1975, in urma unei infractiuni catalogata drept "neinsemnata". Concret, el nu si-ar fi platit o amenda data pentru depasirea vitezei legale.

Jobs le-a mai dezvaluit autoritatilor si informatii despre consumul de droguri, spunand ca intre anii 1972 si 1972 ar fi consumat LSD "intre 10 si 15 ori", in majoritatea cazurilor singur. 

Share articol: