Este foarte posibil ca noua generație iPhone să vină cu o serie de schimbări importante. 

Ca de obicei, înaintea lansării unei noi serii de telefoane apar inițial diverse randări și, desigur, husele pe care producătorii le pregătesc pentru noile modele. La fel se întâmplă și acum, cu iPhone 13, iar fotografiile ne oferă indicii valoroase cu privire la felul în care ar urma să arate telefoanele.

Dacă imaginile sunt reale, modulele de cameră ale seriei iPhone 13 vor fi mai mari comparativ cu cele implementate pe dispozitivele din gama de anul trecut. iPhone 13 mini, de exemplu, ar urma să aibă un modul cu o diagonală de 4 centimetri - o creștere de 8,1% comparativ cu modulul de 3,7 centimetri folosit anul trecut. O diferență și mai mare - de 15,4% - se va remarca pentru iPhone 13 Pro și Pro Max, unde vom vedea anul acesta module foto de 4,5 centimetri.

Toate modelele din 2021 vor utiliza tehnologia Sensor-Shift, pentru stabilizarea clipurilor video și pentru ajustarea senzorului, în așa fel încât să livreze o filmare și mai fluidă. Analistul Ming-Chi Kuo a precizat că, din punctul său de vedere, modelele 13 Pro vor oferi camere ultra-wide îmbunătățite și un sistem autofocus cu șase elemente, în loc de cinci.

Imaginile arată și că husele vor și cu 2 milimetri mai groase, iar acesta este un indiciu referitor la bateria telefoanelor. Astfel, iPhone 13 Pro Max ar putea fi primul telefon iPhone cu o baterie de peste 4000 mAh - mai exact, de 4352, o îmbunătățire de 18% comparativ cu iPhone 12 Pro Max de anul trecut.

Felul în care arată husele demonstrează și că butoanele de pornire și volum vor fi reduse ca dimensiune, la fel ca și notch-ul care va scădea ca suprafață. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: