Xiaomi Mix Fold 2 va veni mai devreme decât ne așteptam și a fi prezentat pe 11 august (la o zi după pliabilele Samsung), potrivit leaksterului Ice Universe. În mod normal, Xiaomi lansa un teasing cu noile lansări cu ceva săptămâni înainte, așa că această lansare este o mică surpriză.

Data nu este, probabil, o coincidență - Lei Jun, CEO-ul Xiaomi, va ține a treia sa prelegere anuală pe 11 august. „Vreau să vorbesc despre ceva diferit: pentru că toată lumea se confruntă cu piedici și eșecuri în procesul de creștere, despre cum am ieșit din criză în viață și ce învățăminte am dobândit", a scris CEO-ul.

În orice caz, mai mulți leakeri, inclusiv Ice și Digital Chat Station, au reperat o captură de ecran realizată de Lao Wei, managerul de produse mobile de la Xiaomi, care se presupune că provine din Mix Fold 2.

Aceasta are o rezoluție de 1.080 x 2.520px, ceea ce confirmă raportul de aspect 21:9 despre care se zvonește că ar fi vorba pentru ecranul de acoperire al telefonului. Pentru comparație, afișajul de acoperire de pe Mi Mix Fold original avea un raport de 27:9.

De asemenea, acel ecran avea o rată de reîmprospătare de 90Hz, în timp ce noul ecran va ajunge la 120Hz (conform zvonurilor). Acest lucru ar trebui să însemne că afișajul intern va avea un raport de aspect de 10,3:9 (în loc de 4:3 ca la predecesorul său).

Xiaomi Mix Fold 2 va fi alimentat de Snapdragon 8+ Gen 1 cu 12 GB de RAM și 512 GB sau 1 TB de stocare. Acesta va suporta încărcare rapidă de 56W (la fel ca originalul). S-ar putea să nu fie singurul telefon nou, deoarece au existat zvonuri și despre Xiaomi K50S Pro, primul telefon Xiaomi cu o cameră de 200 MP.

________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: