Gama iPhone 14 a fost primită cu mare entuziasm de către utilizatorii din întreaga lume, în ciuda faptului că nu a fost revoluționară în sine.

O mare parte din „inovație” a fost implementată pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, dar nici măcar smartphone-urile high-end ale Apple nu au fost cu mult diferite în acest an. De exemplu, anul trecut, utilizatorii au avut parte de o creștere a ratei de reîmprospătare la 120 Hz, ceea ce a făcut ca numai pentru iPhone 13 Pro să merite să facă upgrade-ul.

În majoritatea circumstanțelor, acest lucru ar fi fost bine - iPhone 14 Pro este un smartphone excelent așa cum este. Cu toate acestea, la un preț de 1.000 de dolari, există unele omisiuni care sunt greu de suportat în 2022 - mai exact încărcarea wireless inversă.

Ea este disponibilă pe multe smartphone-uri Android, unele dintre ele valorând mult mai puțin decât un iPhone 14 Pro și nu există aproape nicio scuză pentru faptul că Apple nu a implementat încărcarea wireless inversă atât de mult timp.

Din fericire, se pare că inginerii de la Apple au reușit să obțină un brevet pentru a introduce încărcarea wireless inversă pe iPhone. Nu se știe însă care modelul ce va integra această funcție pentru prima dată. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: