Când vorbim de telefoane pliabile pe verticală, există două mari direcții principale: varianta Samsung Galaxy Z Fold 3, în care ecranul mare se pliază și rămâne în interiorul carcasei telefonului, cu un ecran secundar la exterior, pe care îl puteți folosi pentru operațiuni rapide, ca la un „smartphone obișnuit" și Huawei Mate Xs 2, în care ecranul se pliază pe partea exterioară a dispozitivului - astfel încât, atunci când este pliat, este folosit în continuare acel ecran mare ca sursă principală de vizionare a conținutului. 

Acum, Microsoft plănuiește să ofere o alternativă care să integreze ambele stiluri. Un brevet depus recent de companie arată un telefon pliabil cu o clapetă care se poate roti la 360 de grade în jurul balamalei sale - astfel, se poate plia atât în interior, cât și în exterior. Da, Microsoft Surface Duo 2 poate face acest lucru, însă telefoanele Duo sunt, practic, dispozitive cu două ecrane care sunt îmbinate printr-o balama la mijloc. Brevetul depus de această dată surprinde un telefon cu un ecran continuu și fluid, fără nicio întrerupere.

Va fi acesta Surface Duo 3? Este posibil. Zvonurile cu privire la lansarea unui noi Surface Duo sunt destul de numeroase în acest moment și se pare că Microsoft ar putea sări peste acest an pentru a-și rafina conceptul pliabil. Așadar, este foarte posibil să vedem un Surface Duo 3 de înaltă tehnologie peste un an sau doi.

Sursa foto: Phone Arena

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: