Noi informații din industrie arată că Motorola pregătește un dispozitiv misterios, cu nume de cod „Frontier”. 

Se pare că producătorul ar lucra deja la acest device, care pare să aibă și unele specificații împrumutate de la modelul Edge X30, fiind în același timp și mai impresionant în mai multe aspecte.

Leak-ul descrie un device cu un ecran OLED curbat de 6,67 inci, FHD+, cu rată de refresh de 144Hz - adică practic ceea ce Edge X30 oferă deja, alături de un procesor Snapdragon 8. Totuși, se pare că nu este vorba despre componenta de top de la Qualcomm, ci despre un cip similar fabricat de TSMC pe un proces de 4nm. Sursa citează chiar și un număr de model SMB8475 și sugerează că noul procesor se va numi Snapdragon 8 Gen 2. Se pare că noul telefon va fi alimentat de acest procesor, alături de 8GM RAM și 128GB spațiu de stocare, existând și posibilitatea unei variante cu 12GM RAM și 256GB spațiu de stocare.

Mai mult, viitorul Motorola Frontier ar urma să folosească senzorul Samsung S5KHP1 de 200 de megapixeli drept cameră principală, alături de unul ultrawide de 50 de megapixeli, tot de la Samsung, și unul telefoto de 12 megapixeli. Un arsenal destul de impresionant în materie de fotografie. În partea din față, modelul va avea o cameră de 60 de megapixeli care se regăsește și pe noul Edge X30. Nu în ultimul rând, viteza de încărcare ar putea ajunge la peste 125 de wați. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: