Noul smartphone a fost prezentat oficial luna trecută, dar până acum nimeni nu știa dacă va fi disponibil și în afara Chinei.

Producătorul plănuiește însă o lansare și la nivel global, scrie GSM Arena, citând o informație neoficială obținută de bloggerul specializat în tehnologie Evan Blass.

Randările obținute de acesta sugerează pregătirea pentru o lansare pe piețele occidentale, textele din imagini fiind scrise în limba engleză.

Deocamdată nu se cunoaște data la care noul gadget va ajunge în magazinele din Europa sau în Statele Unite, nici prețul de pornire.

Totuși, având în vedere că în China telefonul costă echivalentul a 856 de dolari, este posibil ca în occident prețul să fie mult mai mare - peste 900 de dolari.

Razr 2022 este însă un telefon premium, cu ecran OLED de 6,7 inci care se închide perfect, datorită unei balamale îmbunătățite, comparativ cu vechiul model. Ecranul are o rată de refresh de 144Hz și este compatibil cu HDR10+.

Telefonul are cameră foto dublă pe spate, iar senzorul frontal se găsește într-un orificiu din ecran, Motorola renunțând anul acesta la decupajul din display.

Senzorul principal are 50MP și sistem optic de stabilizare a imaginii, iar camera ultrawide are 13MP, prin urmare specificațiile sunt superioare modelului anterior.

Cea mai importantă îmbunătățire este însă la nivelul procesorului. Razr 2022 este primul telefon din gamă care va avea Snapdragon 8+, un procesor mult mai rapid decât Snapdragon 7XX, folosit până acum de Motorola.
 

Share articol: