Într-o nouă notă oficială, analistul Ming-Chi Kuo a dezvăluit detalii importante despre viitorul iPhone 13 Pro Max, care îl diferențiază de celelalte modele din viitoarea serie. 

iPhone 13 Pro Max va folosi un senzor mai luminos f/1.5, pe lângă senzorul principal, în vreme de iPhone 13, 13 Mini și 13 Pro vor folosi o lentilă f/1.6 pentru camerele lor principale.

Toate modelele iPhone 13 vor avea lentile 7P (cu șapte elemente de sticlă) deasupra camerei principale, la fel ca seria iPhone 12. O astfel de lentilă îmbunătățește felul în care este captată lumina, generând o calitate mai bună a imaginii și eliminând aberațiile cromatice. Scopul Apple este să facă trecerea la lentile 7P pentru toate camerele principale implementate pe viitoarele serii iPhone.

Potrivit lui Kuo, producătorul chinez Sunny Optical va trece de controlul de calitate pentru componentele 7P, iar dacă totul merge conform planului livrarea acestora ar trebui să înceapă în al doilea trimestru al lui 2021, chiar la timp pentru implementarea pe seria iPhone 13.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: