Nokia lanseaza telefonul cu cel mai luminos ecran din lume

Nokia 701 este unul dintre cele mai slim si elegante terminale lansate pana in prezent de producatorul finlandez. Telefonul va avea cel mai luminos ecran din lume. Display-ul ClearBlack de 3,5 inch va fi realizat cu tehnologia Corning Gorilla si va avea o rezolutie de 640 x 360 pixeli.   

Gadgetul are o camera foto full focus de 8 megapixeli cu o serie de functii precum: dual LED flash, zoom digital 2x,  Face tracking, reducerea efectului de ochi rosii, Full focus, distanta focala de 4,3 mm, Face recognition. Nokia 701 dispune de 2 camere video, cea principala ce poate realiza inregistrari video HD la o rezolutie de 720 pixeli si una frontala. Smartphone-ul va fi echipat cu un procesor de 1 GHz, memorie interna de 8 GB (cu posibilitatea maririi capacitatii cu inca 32 GB prin card microSD).Nokia 701 va avea instalat sistemul de operare Symbian Belle ce va creste numarul de ferestre active de la trei la sase, oferind mai mult spatiu afisarii de aplicatii si servicii pe ecranul terminalului. Widget-urile sunt acum disponibile in cinci dimensiuni distincte, facand ferestrele active mai dinamice si personalizarea lor mai facila. Sistemul de operare include si un taskbar si meniu pull down pentru vizualizarea notificarilor de pe oricare dintre ferestrele active, iar navigarea pe internet a fost perfectionata. Symbian Belle ofera utilizatorilor cea mai competitiva si intuitiva experienta Symbian de pana acum.Nokia 701 va fi lansat cel mai probabil la sfarsitul acestui an.


Sursa: nokia.com


Citeste si:

Nokia 700, cel mai compact smartphone monobloc cu ecran tactil din lume

A fost lansat Nokia 101, cel mai ieftin telefon dual SIM. Vezi ce pret va avea!

Updateaza-ti telefonul Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01 sau Nokia E7, cu ultima versiune Symbian Anna, disponibila si in Romania

Share articol: