GALERIE FOTO Asha 201 are o autonomie de peste 50 de ore pentru redare muzica

Nokia Asha 201 este ideal pentru consumatorii tineri care doresc sa fie mereu conectati, sunt sensibili la pret si asculta muzica. Nokia Asha 201 dispune de capabilitati excelente pentru muzica, inclusiv un dufuzor de inalta performanta, radio FM stereo imbunatatit si posibilitatea de personalizare a ringtone-urilor. Cu Nokia Browser utilizatorii se bucura de acces la Internet mai rapid si la un pret mai mic.

Terminalul ofera suport pentru cartele de memorie de pâna la 32 GB si o durata a bateriei de 52 de ore pentru redare audio. Nokia Asha 201 ofera suport si pentru push email si aplicatia populara Whatsapp. Pretul va varia in functie de piata si operator. Pretul estimativ al Nokia Asha 201 va fi de aproximativ 60 de euro, fara taxele si subventiile aplicabile si urmeaza sa fie livrat din primul trimestru al anului 2012.Nokia isi continua misiunea de a livra terminale de inalta calitate, elegante, care asigura cel mai bun acces la retele sociale, Internet si informatii, oferind cea mai buna experienta completa de utilizare si propunere de valoare urmatorului milliard de utilizatori de telefoane mobile. Acesti consumatori doresc acces la inovatii precum terminale dual-SIM usor de folosit, servicii si continut locale si aplicatii terte, alaturi de o experienta de utilizare superioara, pentru care terminalele Nokia sunt recunoscute.

Aceste terminale includ noua familie de telefoane mobile Nokia Asha. Provenind din limba hindusa - si avand sensul de "speranta" - numele de Asha marcheaza concentrarea atentiei Nokia asupra unor experiente pozitive de utilizare si conectarea a milioane de oameni la noi oportunitati care sa ii ajute sa isi realizeze aspiratiile.


Sursa: Nokia


Citeste si:

VIDEO Nokia Asha 303, un smartphone ieftin, cu conectivitate 3G si Wi-Fi. Vezi pretul

Bancul momentul pe Internet! Citeste cel mai tare comentariu postat vreodata pe un site!

Nokia revolutioneaza industria cu telefonul FLEXIBIL! Vezi VIDEO

Cum sa afli TOT ce stie Facebook despre tine in 3 pasi simpli

VIDEO Nokia a lansat mult asteptatul Windows Phone: NOKIA Lumia 800. Vezi pretul

Share articol: