Nokia a lansat Asha 303, un telefon accesibil, usor de utilizat pe relele de socializare

Nokia Asha 303 este un terminal impresionant, creat utilizand materiale sofisticate si finisaje metalice. Acesta imbina un ecran capacitiv mare, de 2,6 inchi cu o tastatura QWERTY de inalta calitate. Nokia Asha 303 a fost creat pentru a oferi acces facil la Internet si retele sociale. 

Terminalul dispune de un procesor puternic de 1Ghz, tehnologie 3G si WLAN pentru a oferi o experienta de Internet mai rapida. Retelele sociale, e-mail-ul si mesageria instantanee se afla in centrul acestei experiente, fiind usor de accesat din ecranul de start. Nokia Asha 303 dispune de Nokia Browser bazat pe cloud, care comprima paginile web cu pana la 90%, oferind viteze superioare si Internet mai accesibil ca pret. 

Divertismentul si aplicatiile reprezinta si ele elemente de baza ale ofertei Nokia Asha 303. Angry Birds Lite, jocul popular pentru mobil, este preinstalat, alaturi de suportul pentru alte aplicatii relevante global precum Facebook Chat, Whatsapp, mesagerie si cea mai noua versiune Nokia Maps pentru terminale S40 (in anumite piete). Pretul va varia in functie de piata si operator. Nokia Asha 303 are un pret estimativ de aproximativ 115 euro, fara taxele si subventiile aplicabile si urmeaza sa fie livrat incepand din al patrulea trimestru al acestui an.

 

 

Asha: O noua familie de telefoane mobile mai inteligente

Nokia isi continua misiunea de a livra terminale de inalta calitate, elegante, care asigura cel mai bun acces la retele sociale, Internet si informatii, oferind cea mai buna experienta completa de utilizare si propunere de valoare urmatorului milliard de utilizatori de telefoane mobile. Acesti consumatori doresc acces la inovatii precum terminale dual-SIM usor de folosit, servicii si continut locale si aplicatii terte, alaturi de o experienta de utilizare superioara, pentru care terminalele Nokia sunt recunoscute.

Aceste terminale includ noua familie de telefoane mobile Nokia Asha. Provenind din limba hindusa - si avand sensul de "speranta" - numele de Asha marcheaza concentrarea atentiei Nokia asupra unor experiente pozitive de utilizare si conectarea a milioane de oameni la noi oportunitati care sa ii ajute sa isi realizeze aspiratiile.

 

Sursa: Nokia

 

 

Citeste si:

 
 
Share articol: