Asha 305, Asha 306 si Asha 311 ofera o incarcare de pana la trei ori mai rapida a paginilor web

Producatorul finlandez isi extinde seria Asha cu trei noi telefoane: Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 si Nokia Asha 311. Primele modele Asha au fost lansate anul trecut in octombrie, in prezent numarul telefoanelor din aceasta serie ajungand la 10. Asha 305, Asha 306 si Asha 311 au ecran tactil si o autonomie sporita a bateriei.

Asha 306 este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu conectivitate Wi-Fi. Terminalul are un display de 3 inch si o camera de 2 MP. Telefonul are o autonomie de redare video de pana la 40 de ore si de 9,5 ore pentru redare video. Aparatul are o greutate de 98 de grame si este disponibil de culoare neagra, rosie si albastra. Nokia Asha 306 este varianta dual-SIM a acestui model.

 

 

                     

 

 

Noul browser Nokia Browser 2.0 ofera o economie cu pana la 90% a bateriei si o incarcare de pana la trei ori mai rapida a paginilor web. Cele trei telefoane vin cu 40 de jocuri Electronic Arts preinstalate, printre care Tetris, Bejeweled, Need for Speed The Run si EA SPORTS FIFA 12. Sunt disponibile peste 10.000 de aplicatii. Nokia Asha 311 vine si cu 15 niveluri Angry Birds.

Nokia Asha 311 ofera un transfer rapid de date prin tehnologia 3.5G si procesorul cu frecventa de 1 GHz. Telefonul are un display de 3 inch si o camera de 3,2 MP, mai buna decat a modelelor Asha 305 si 306. Telefonul are o autonomie de 4 ore si jumatate de convorbiri, de 781 ore in stand-by si de 40 de ore pentru redare muzica. Aparatul are o greutate de 95 de grame si este disponibil de culoare neagra, albastra, neagra, roz si maro.

   

"Prin introducerea pe piata a telefoanelor Asha Touch, acceleram angajamentul nostru de a conecta urmatorul miliard de utilizatori", a declarat Mary T. McDowell, vicepresedinte executiv pentru telefoane mobile in cadrul companiei Nokia." Aceste telefoane ofera ceea ce tinerii din mediul urban doresc: un telefon care arata bine, este intuitiv si accesibil pentru conectarea la Internet, comunicarea cu prietenii si accesul la continut si aplicatii web din intreaga lume", a mai adaugat Mary T. McDowell.

Sursa: Nokia

Share articol: