Telefonul Nothing Phone (1) va avea un spate transparent. Acest detaliu a fost dezvăluit de reprezentanții companiei, care au arătat că ceea ce și-au dorit a fost să facă vizibil interiorul smartphone-ului - o provocare destul de mare ținând cont de faptul că există peste 400 de componente într-un smartphone.

Mai mult, echipa Nothing a vrut să scoată în evidență aspecte precum camera foto și sistemul de încărcare wireless. „Din perspectiva industriei, te uiți la componente pe care, în mod normal, utilizatorul final nu le vede niciodată, așa că aproape că trebuie revizuit întregul proces de fabricație pentru a le evidenția", au arătat reprezentanții companiei.

Încă de la intrarea pe piață, Nothing și-a dorit să aibă un design propriu, foarte ușor de recunoscut și iconic, astfel încât, atunci când te uiți la toate produsele sale, să poți vedea imediat o viziune coerentă. „Pe măsură ce vom completa restul portofoliului de produse, vom păstra aceeași filozofie", au mai spus aceștia.

De fapt, unul dintre atributele unice ale companiei ar fi complexitatea produselor electronice. „Cred că un principiu cu adevărat puternic este acela că designul e o combinație de formă și funcție", au mai transmis reprezentanții companiei. Rama telefonului Nothing (1) va fi realizată din aluminiu reciclat pentru a reduce amprenta inițială de carbon.

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: