Cele doua companii au de gand sa isi prezinte noile produse exact in zilele in care iPhone 5 va beneficia de atentie maxima. Vezi cum arata acestea

Lansarea iPhone 5 pare sa fie cel mai asteptat eveniment al toamnei de catre pasionatii de telefoane mobile. Despre noul aparat au aparut multe zvonuri care, puse cap la cap, dau de inteles ca specificatiile vor fi cel putin interesante. Cu toate acestea, ceilalti producatori de telefoane mobile si-au pregatit, la randul lor, ofertele.

Google, sustinut de Samsung, si gigantul taiwanez HTC vor lansa telefoane performante in aceeasi perioada cu aparitia pe piata a iPhone-ului celor de la Apple. Samsung, care oricum e intr-o lupta pe viata si pe moarte cu Apple, ofera Google toata tehnologia necesara. Nexus Prime e asteptat sa se lanseze pe 11 octombrie, deci la doar o saptamana distanta de mult trambitata lansare a iPhone 5, programata pentru 4 octombrie. Google Nexus Prime va avea procesor dual-core la 1,5 GHz, cu alte cuvinte trebuie sa fie mai rapid decat multe tablete si chiar laptop-uri.

Chiar mai repede, pe 6 octombrie, HTC vrea sa rupa gura targului cu Sensation XL, un telefon centrat pe muzica, fapt care ne face sa ne gandim ca tinteste precis publicul iPhone. HTC Sensation XL vine cu un ecran generos, de 4,7 inch si cu procesor de asemenea de 1,6 GHz.

Acesta este primul an in care rivalii iPhone vin cu telefoane mai puternice in preajma momentului lansarii noului produs de la Apple, ceea ce ne face sa ne gandim ca perioada urmatoare ar putea fi plina de surprize.

Sursa: DailyMail

 

Citeste si:

Merita sau nu sa cumperi noul iPhone? Vezi aici primul review

HTC Explorer, cel mai nou si mai accesibil smartphone HTC. VIDEO + Galerie foto

Samsung Omnia W, primul smartphone cu Windows Phone 7.5 Mango

Share articol: