Piața telefoanelor mobile, în special a celor pliabile, este una extrem de ofertantă și tot mai multe companii încearcă să-și găsească un loc în acest segment. 

Cel mai nou jucător care a acceptat provocarea este Fujifilm, care a realizat un telefon pliabil compatibil cu Stylus. Descrierea dispozitivului care să fie foarte asemănătoare cu cea a lui Samsung Galaxy Fold 3.

Într-un patent descoperit și ilustrat de LetsGoDigital apare un model pe care Fujifilm l-a trimis spre brevetare în SUA pe 3 august și care a fost inclus deja în baza de date a World Intellectual Property Organization.

Patentul este extrem de detaliat și explică aparoape tot - de la procesor, la tipul de touch screen, la difuzoare și microfon. Dispozitivul va fi compatibil și cu un Stylus și, potrivit LetsGoDigital, Fujifilm a realizat și diverse interfețe și opțiuni de control, inclusiv una similară cu Flex Mode de la Samsung.

În mod ciudat, în document nu se regăsesc informații despre sistemul de cameră, nici măcar detalii despre camera frontală - cu toate că randările realizate de publicația citată arată un design clasic, cu perforație în partea superioară.

Oricum ar fi, decizia Fujifilm de a ataca piața de smartphone-uri cu un dispozitiv pliabil este una notabilă, cu atât mai mult într-un moment în care această tehnologie este încă în continuă dezvoltare. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: