Apple a lansat primul smartwatch din istoria companiei luni seara.

Ziua de 9 martie a fost una incarcata pentru Apple - compania a anuntat un nou parteneriat cu HBO, a prezentat noul Mac si a lansat Apple Watch, primul smartwatch al companiei. Pe langa acestea, Apple a anuntat ca noul iOS 8.2 este disponibil pentru download!

Cea mai notabila modificare din iOS 8.2 este aplicatia Apple Watch ce ofera cateva clipuri promotionale pentru primul smartwatch al celor de la Apple, precum si un link catre site-ul companiei pentru a "afla mai multe". In curand, aceasta va arata toate aplicatiile pentru Apple Watch ce pot fi descarcate insa, in acest moment, nu ajuta mai mult.

Singurul mod insa prin care poti sa nu ai aceasta aplicatie pe telefon este sa nu faci update-ul la iOS 8.2! Asta pentru ca nu poate fi stearsa. Alte aplicatii ce nu pot fi sterse din iPhone sunt iPhone, including Passbook, Tips, Stocks, Weather, Calendar, Clock, FaceTime, Contacts, iBooks, Compass, Maps, Health, Newsstand, Photos, Camera, Notes, Messages, Voice Memos, the iTunes Store si App Store.

Share articol: