Suntem la început de primăvară, iar primele informații și imagini cu viitoarele telefoane Apple au început deja să apară pe internet. Cum arată și când se lansează ele, aflăm din zvonurile care circulă în industrie.

Apple a introdus notch-ul pe ecrane în 2017 cu iPhone X, iar de atunci lucrurile au rămas neschimbate pentru compania din California. Diferiți alți producători au experimentat cu alte design-uri, dar nu și Apple. iPhone 13 ar putea fi un telefon cu un notch mai mic decât în trecut.

Cei de la MacRumors au obținut imagini cu panourile de sticlă pentru iPhone 13 de la o companie grească de reparații. Astfel, iPhone 13 ar veni în trei versiuni: 5,4 inci, 6,1 și 6,7 inci.

Apple pare să fi mutat difuzorul pe marginea cadrului din oțel pentru a elibera spațiu în interiorul notch-ului. Asta duce la un aspect mai compact al Face ID, rezultând o reducere a lățimii crestăturii, dar nu și a înălțimii.

Indiferent dacă Apple va folosi sau nu acest design actualizat de notch pe ultimele modele de iPhone 13 5G va rămâne de văzut, însă informațiile susțin că Apple planifică telefoane cu un notch mai mic pentru gama sa din 2021.

În ceea ce privește data de lansare, cele mai recente informații care au provenit de la surse din lanțul de aprovizionare al companiei indică faptul că Apple se pregătește de lansare în a treia săptămână a lunii septembrie, ceea ce înseamnă că livrările ar începe de pe 17 septembrie.

Cu toate acestea, o întârziere încă nu poate fi complet exclusă. Modificări la produs sau probleme cauzate de pandemia de COVID-19 ar putea împinge lansarea a unor modele de iPhone 13 5G până la începutul lunii octombrie.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: