Samsung Display a prezentat noul său prototip de ecran și balama care se pliază atât în interior, cât și în exterior. Iar asta ar putea reprezenta viitorul telefoanelor pliabile ale companiei.

Conceptul „Flex In & Out" permite balamalei să plieze dispozitivul la 360 de grade, creând în același timp o zonă de îndoire mult mai puțin vizibilă.

Prototipul a fost arătat celor de la The Verge, care nu au dezvăluit mai multe și nici nu au menționat dacă noul panou și noua balama vor fi pregătite în curând pentru produsele comerciale. Însă dacă se dovedește a fi fiabil, mai mult ca sigur va fi implementat în viitor.

Ecranul vine cu un nou design al balamalei care permite dispozitivului să se plieze complet în loc să lase un mic spațiu cum se întâmplă în prezent. Prototipul a fost fotografiat alături de un smartphone Galaxy Z Fold, dezvăluind că acesta va fi la fel de gros ca actualul pliabil. Cu toate acestea, putem vedea unele mecanisme mobile care permit panoului să se îndoaie confortabil fără să se întindă.

Un astfel de design ar permite o nouă clasă de dispozitive fără a avea nevoie de un ecran secundar. Acest lucru, la rândul său, va face mai mult loc pentru baterii mai mari și senzori de cameră mai performanți, fără a face telefonul prea gros. Să sperăm doar că vom ajunge să îl vedem în curând într-un produs comercializat.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: