Zvonurile referitoare la viitoarea gamă Samsung Galaxy S23, au început deja să apară, iar primele publicate pe Internet sunt niște randări ale Galaxy S23 și S23+. Mai recent, însă, am putut vedea imagini și cu Galaxy S23 Ultra. 

Cel mai mare dispozitiv non-pliabil de vârf al Samsung pentru anul viitor va sfârși prin a arăta exact ca predecesorul său, după cum se pare. Imaginile arată că este aproape imposibil să îți dai seama doar uitându-te la aceste randări că telefonul nu este un S22 Ultra.

Există, însă, unele diferențe. Cele trei „insule" principale ale modulului camerei par să iasă puțin mai mult în evidență în cazul S23 Ultra, în timp ce celelalte două ies vizibil mai puțin în evidență. Partea frontală pare, de asemenea, ceva mai plată.

Deocamdată doar acestea sunt diferențele dintre cele două, dar sunt cu adevărat mai degrabă deosebiri de nuanță. Ce mai știm în acest punct este că S23 Ultra va măsura 163,4 x 78,1 x 8,8 mm, față de 163,3 x 77,9 x 8,9 mm pentru S22 Ultra.

Faptul că un dispozitiv de peste 1.200 de dolari împarte un concept de design cu un dispozitiv de 200 de dolari de la aceeași marcă este o alegere stilistică interesantă și se pare că Samsung alege să sacrifice exclusivitatea la vârfurile de gamă pentru o recunoaștere generală mai ușoară. Dacă acest compromis merită sau nu, vom vedea probabil atunci când telefoanele vor fi disponibile la vânzare.

Unele zvonuri au arătat și că familia Galaxy S23 va fi anunțată cu câteva săptămâni mai devreme decât modelele S22, ceea ce înseamnă că am putea asista la o prezentare în ianuarie. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: