Samsung a organizat un eveniment special marti seara pentru lansarea a doua telefoane din seria Galaxy A.

Samsung Electronics Romania lanseaza pe piata locala seria de smartphone-uri Galaxy A, ce include doua smartphone-uri de ultima generatie destinate tinerilor care vor sa-si exprime cu usurinta stilul personal, Imbinand specificatii de top şi un design elegant. Samsung Galaxy A3 si A5 pot fi achizitionate din magazinele partenerilor Samsung si ale operatorilor.

„Prin noua serie Galaxy A, Samsung raspunde nevoilor diferite de performanta ale utilizatorilor, oferindu-le acestora doua noi smartphone-uri prin care sa Işi exprime stilul. Vorbim de cele mai subtiri smartphone-uri Samsung de pana acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri sa aiba parte de continut media de calitate, care sa fie Impartaşit cu uşurinta pe retelele sociale”, a spus Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM In cadrul Samsung Electronics Romania.

VEZI IMAGINI DE LA EVENIMENT SI SPECIFICATIILE TELEFOANELOR IN GALERIA FOTO

Fotografii captivante
Cu noile smartphone-uri din Seria A, utilizatorii au posibilitatea de a-si exprima stilul personal, dar şi de a fi permanent conectati la internet. Selfie-urile vor iesi extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 MP si a functiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie si Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative. De asemenea, utilizatorii pot Impartasi rapid si usor fotografii pe retele sociale, datorita vitezei rapide a retelelor LTE Cat 4.

Procesoare puternice, culori vibrante si functii apreciate

Seria A este echipata cu ecrane Super AMOLED si tehnologia Adaptive Display pentru culori clare, unghiuri de vizualizare mai bune si contrast puternic, chiar si In mediul exterior, sub lumina solara puternica.

Multitasking-ul şi navigarea rapida sunt sustinute de procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu care vin echipate Galaxy A5 si A3. Mai mult, ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie şi de posibilitatea de a suplimenta spatiul disponibil pana la 64GB pentru toate aplicatiile şi fişierele preferate ale utilizatorilor.

Smartphone-urile seriei A incorporeaza functii precum Ultra-Power Saving Mode si Multiscreen, consacrate deja pe dispozitivele Galaxy.

Design. Metal.
Galaxy A5 si A3 au fost create pentru cei care Isi doresc sa Isi exprime stilul. Noile smartphone-uri pastreaza designul metalic pe care l-am inaugurat odata cu Samsung Galaxy ALPHA, iar carcasele metalice ale noilor telefoane sunt unele dintre cele mai subtiri de pe piata la momentul actual, avand doar 6,7mm, respectiv 6,9 mm grosime. Produsele vin Intr-o gama variata de culori: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver si Champagne Gold.

Share articol: