Samsung Galaxy Z Fold4 va trece la Gorilla Glass Victus+, mai rezistentă, pentru protecția capacului ecranului și a panoului din spate, după ce Z Fold3 a folosit Victus original, potrivit leaksterului Ahmed Qwaider. În ceea ce privește afișajul interior mai mare, anterior apăruseraă zvonuri despre un material „Super UTG". De asemenea, noul design al balamalei va reduce „încrețirea” cauzată de plierea dispozitivului.

Qwaider a furnizat și mai multe informații suplimentare. Chiar dacă noul Z Fold4 va rămâne la o încărcare de 25W, iar capacitatea bateriei va fi aceeași, de 4.270 mAh, Samsung va îmbunătăți curba de încărcare pentru a accelera destul de mult lucrurile. În testele anterioare, o jumătate de oră de încărcare a împins bateria pliabilului din 2021 doar până la 33%. Se presupune că Z Fold4 va ajunge la 50% în același interval de timp.

Samsung Galaxy Z Fold4 va aduce îmbunătățiri majore la capitolul cameră foto. Se zvonește că vom avea o cameră principală de 50MP (de la 12MP) și că teleobiectivul va primi o lentilă 3x (de la 2x). Camera de 16MP de pe display-ul de acoperire și camera de 4MP de sub display nu vor fi, probabil, modificate.

Tot la capitolul ecran, Z Fold4 va avea margini mai subțiri pe ecranul de acoperire și un raport de aspect mai puțin întins. Bineînțeles, telefonul va fi alimentat de Snapdragon 8+ Gen 1 (la fel ca și Z Flip4). Se așteaptă ca Fold să fie lansat la același preț ca predecesorul său de anul trecut. Anunțul oficial va fi făcut săptămâna viitoare.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: