Apple a livrat iPhone 12 fără încărcător în cutie. La scurt timp, Samsung ironiza compania din California, spunând că ei oferă accesoriul pentru telefoanele lor. Ei bine, se pare că situația nu va mai dura mult timp.

Așadar, Samsung probabil că nu va include un încărcător în cutia lui Galaxy S21. Cei de la Tecnoblog informează faptul că S21, S21 Plus și S21 Ultra au fost certificate de agenția de telecomunicații braziliană ANATEL, iar în acel raport este dezvăluit faptul că smartphone-urile nu vor avea încărcător inclus.

Samsung, la fel ca și Xiaomi, au ironizat Apple că a renunțat la încărcătoare, dar se pare că gigantul din Coreea de Sud se gândește să facă la fel. Această mutare va reduce din costuri, care tot cresc datorită implementării conectivității 5G și a ecranelor cu rată de refresh ridicată, însă mișcarea va fi motivată, cel mai probabil, prin dorința de a proteja mediul înconjurător. Sigur că nu putem considera că acesta este doar un pretext, însă există autorități care au stabilit deja că gigantul american Apple nu a reușit să aducă suficiente argumente pentru a pune această mutare pe seama grijii pentru planetă. 

Un alt raport indică faptul că Samsung ar putea renunța și la căștile cu fir pentru S21. Samsung nu este la prima „abatere” de acest fel: a ironizat Apple când a eliminat mufa de câști în 2017, apoi a făcut același lucru pe telefoanele sale din 2019.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: