Telefoanele pliabile au avut succes în rândul consumatorilor, iar Samsung pregătește nu unul, ci chiar trei modele pentru anul viitor.

Cea mai nouă informație vine din partea UBI Research, ce dezvăluie într-un raport că cele trei modele vor folosi ecrane OLED. Așadar cele trei telefoane pliabile Samsung ar fi Samsung Galaxy Z Fold3, Z Flip2 și un model Lite numit Z Fold Lite.

Toate trei telefoanele vor avea un strat subțire de sticlă ultra-subțire (o generație nouă) și vor folosi tehnologie LTPO pentru reducerea consumului de energie.

Modelul Z Fold3 ar fi cel mai interesant dintre acestea și din prisma faptului că va avea o cameră de selfie integrată sub ecran, ceea ce permite realizarea unui display fără notch și fără perforație. Cu toate acestea, modelul Fold3 va avea un ecran mai mic decât Fold2 cu o diagonală de doar 7 inci, comparativ cu 7,6 inci al lui Fold2.

De asemenea, ecranul exterior va avea și el o diagonală de aproximativ 4 inci, ceea ce înseamnă că viitorul telefon pliabil al Samsung va fi mai mic. În plus, Z Fold3 ar avea suport pentru S Pen.

Z Fold Lite va avea aceleași display-uri, dar cu perforație sau cu notch, și va avea componente mai puțin performante pentru a atinge un preț de vânzare mai scăzut.

Succesorul lui Z Flip va avea un display tot de 6,7 inci, dar un ecran secundar mai mare ajung la 3 inci, comparativ cu cel de 1,1 inci al lui Z Flip.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: