Abia a fost lansată noua serie iPhone 14, că au apărut deja primele informații despre următorul model, iar gadgetul are toate șansele să-i surprindă pe fanii brandului.

Potrivit informațiilor publicate de Phone Arena, iPhone 15 Ultra va fi un telefon cu îmbunătățiri deosebite la nivelul camerelor foto.

În plus, anul viitor vor fi diferențe importante între cele două modele premium, cel cu ecran de 6,1 inci și cel cu ecran de 6,7 inci.

Astfel, versiunea mai mare va fi superioară și din punct de vedere al specificațiilor, de aceea se va numi iPhone 15 Ultra (nu Pro Max).

Spre deosebire de modelul mai mic, vârful de gamă va avea o camera periscopică și un zoom optic îmbunătățit.

Mai mult, potrivit blogerului Majin Bu, care oferă frecvent informații neoficiale despre produsele Apple, o sursă din cadrul companiei menționează că iPhone 15 Ultra va avea două camere frontale.

Cel de-al doilea senzor ar putea permite un zoom mai larg. Dacă acest zvon se confirmă, atunci înseamnă că anul viitor vom vedea lansarea primului iPhone cu două camere frontale.

iPhone 15 Ultra va avea și port USB-C (la fel și celelalte modele din gamă, probabil), iar spațiul de stocare va fi de 256GB.

Evident, acest model va fi cel mai scump din gamă și va avea modificări importante la nivelul camerelor, oferind o calitate superioară a filmării și fotografierii.

Seria care va fi lansată anul viitor va include patru modele de smartphone: iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro și 15 Ultra.

Share articol: