Specificațiile următorului model low-cost vor apropia acest gadget de performanța unui telefon care este vârf de gamă.

Primele zvonuri apărute despre mult așteptatul smartphone mai accesibil de la Apple aduce vești bune pentru fanii care vor să cumpere un iPhone de calitate la un preț decent.

Potrivit acestor informații, neconfirmate deocamdată, iPhone SE 4 va avea un design diferit de cel folosit până acum la modelele din această gamă.

Astfel, telefonul va avea ecran mult mai mare și nu va mai exista un buton Home, scrie publicația MacRumors.

Mai mult, noul iPhone SE 4 ar putea fi inspirat din designul iPhone XR. Dacă va semăna într-adevăr cu acesta, atunci noul telefon ar putea avea ecran de 6,1 inci și cunoscutul decupaj pentru camera frontală, introdus în anul 2017 pentru modelele care au fost vârf de gamă.

În loc de butonul Home, Apple ar putea introduce și pe acest telefon mai ieftin tehnologia de recunoaștere facială FaceID.

Cu toate acestea, analistul Ming-Chi Kuo‌ crede că va fi folosit un buton Touch ID, similar sistemului introdus pe iPad Air, iPad și iPad mini, astfel încât această specificație să facă diferența în continuare între iPhone SE și modelele premium și să permită stabilirea unui preț mai accesibil.

Noul iPhone SE 4 va fi lansat abia în 2024, prin urmare ar putea avea un procesor performant, A16, care va fi introdus și pe noua serie iPhone 16 și va exista o îmbunătățire și la nivelul conexiunii 5G, cred specialiștii.
 

Share articol: