Aparatul poate stoca mii de melodii si a fost dotat cu tastatura QWERTY.

Nokia Asha 200 este cel mai recent telefon dual SIM de la Nokia, cu functionalitate Easy Swap, care permite consumatorilor sa schimbe cu usurinta a doua cartela SIM fara a opri telefonul.

Este un terminal QWERTY plin de culoare, creat pentru a raspunde nevoilor tinerilor consumatori urbani care doresc sa fie mereu conectati. Nokia Asha 200 ofera aplicatii integrate pentru utilizarea retelelor sociale, e-mail si mesagerie instantanee, precum si suport pentru RenRen, Orkut si Flickr.

Cu Nokia Asha 200 utilizatorii pot stoca mii de melodii datorita suportului pentru cartele de memorie de 32 GB, terminalul oferind o durata a bateriei de 52 de ore pentru redare audio. Pretul va varia in functie de piata si operator. Pretul estimativ al Nokia Asha 200 va fi de aproximativ 60 de euro, fara taxele si subventiile aplicabile si urmeaza sa fie livrat din al patrulea trimestru al acestui an.

 

 

Nokia isi continua misiunea de a livra terminale de inalta calitate, elegante, care asigura cel mai bun acces la retele sociale, Internet si informatii, oferind cea mai buna experienta completa de utilizare si propunere de valoare urmatorului milliard de utilizatori de telefoane mobile. Acesti consumatori doresc acces la inovatii precum terminale dual-SIM usor de folosit, servicii si continut locale si aplicatii terte, alaturi de o experienta de utilizare superioara, pentru care terminalele Nokia sunt recunoscute.

Aceste terminale includ noua familie de telefoane mobile Nokia Asha. Provenind din limba hindusa - si avand sensul de "speranta" - numele de Asha marcheaza concentrarea atentiei Nokia asupra unor experiente pozitive de utilizare si conectarea a milioane de oameni la noi oportunitati care sa ii ajute sa isi realizeze aspiratiile.

 

Sursa: Nokia

 

Citeste si:

VIDEO Nokia Asha 201, un telefon touch si QWERTY accesibil si disponibil intr-o varietate de culori. Vezi pretul

VIDEO Nokia Asha 303, un smartphone ieftin, cu conectivitate 3G si Wi-Fi. Vezi pretul

Bancul momentul pe Internet! Citeste cel mai tare comentariu postat vreodata pe un site!

Nokia revolutioneaza industria cu telefonul FLEXIBIL! Vezi VIDEO

Cum sa afli TOT ce stie Facebook despre tine in 3 pasi simpli

VIDEO Nokia a lansat mult asteptatul Windows Phone: NOKIA Lumia 800. Vezi pretul

Share articol: