Pentru operatorul aerial low-cost, Romania este a doua piata ca operatiuni, dupa Polonia

Wizz Air, cea mai mare companie aeriala low-cost din Europa Centrala si de Est a lansat, luni, o aplicatie gratuita pentru posesorii de iPhone si iPad. Fanii produselor Apple reprezinta 60% din totalul persoanelor care acceseaza site-ul companiei, iar o aplicatie pentru cei cu telefoane si tabletele cu Android va fi disponibila pana in luna iunie.

Cu ajutorul aplicatiei, clientii pot cumpara bilete de avion, pot modifica o rezervare, pot adauga servicii noi sau consulta orarul de zbor. Peste cateva saptamani, utilizatorii vor putea si sa faca check-in online.

Pentru rezervarea biletelor de avion este necesar ca utilizatorul sa se logheze si sa fie membru al Wizz Discount Club, care are o taxa de 135 RON/an. El va beneficia, insa, si de reduceri de 45 RON/persoana la fiecare rezervare efectuata. Celelalte optiuni ale aplicatiei pot fi accesate fara a fi necesara logarea.

Cei care fac rezervari prin intermediul aplicatiei, pot face plata in doua moduri, fie utilizand contul Wizz, fie cardul Wizz, fie un card obisnuit.

Utilizatorii care nu doresc sa se logheze pot folosi toate optiunile aplicatiei, mai putin cea privind rezervarea biletelor.

Share articol: