Este foarte probabil ca Samsung sa nu vina la MWC 2013 cu noul Galaxy S4, dar telefonul are sanse mari sa apara in decursul lunii martie.

Geeks-Gadgets.com a obtinut noi informatii despre noul telefon produs de Samsung, despre care scrie ca va fi prezentat in data de 15 martie, intr-un eveniment special organizat la Moscova, pentru ca pe piata sa apara din luna aprilie.

Conform informatiilor oferite de sursa citata, Galaxy S4 va avea incorporat un procesor Exynos 5440, insa pentru piata din Europa ar putea aparea un model cu procesor octo-core, spre deosebire de cel quad-core pentru SUA si Asia.

De asemenea, modelul va avea 2 GB RAM, un display de 5 inch full HD ce va suporta rezolutia maxima de 1920 x 1080 si doua camere, una de 13 MP, iar alta de 2 MP.

Sistemul de operare pentru Galaxy S4 se preconizeaza a fo Android 4.2 Jelly Bean, iar telefonul ar putea aparea cu functii noi, precum raspunderea automata a apelurilor in momentul in care utilizatorul isi apropie telefonul de ureche, dar si tehnologia "eye-tracking", denumita in prezent Eye Pause si Eye Scroll.

Share articol: