Samsung Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie intr-un eveniment special, iar pe internet au aparut astazi imagini care ar reprezenta toate specificatiile tehnice ale telefonului.

TechCrunch.com a publicat astazi imaginile aparute initial pe site-ul italian de tehnologie HDBlog.it, fotografii care arata in detaliu toate specificatiile tehnice ale celui mai important model de la Samsung incepand cu acest an, Samsung Galaxy S4, telefon despre care stim informatii inca de la Mobile World Congress din Barcelona.

New York Times a scris ca acest telefon va dispune de eye scrolling, prin care continutul poate fi controlat cu ajutorul ochilor utilizatorului.

Conform informatiilor obtinute de pe urma fotografiilor, telefonul va avea un procesor Exynos 5410 de 1.8 GHz, cu GPU ARM PowerVR SGX 544MP, va rula pe sistemul de operare Android 4.2 si va avea un ecran de aproape 5 inch cu o rezolutie maxima de 1920x1080.

Alaturi de acestea, telefonul va veni si cu o camera principala de 13 MP, alaturi de Bluetooth 4.0 si o capacitate de 16 sau 32 GB.

Share articol: