Toti fanii sunt invitati la evenimentul care va avea loc peste doua saptamani

Cel mai asteptat Android al momentului, Samsung Galaxy S4, va avea o lansare cum nu s-au mai pomenit. Telefonul va fi prezentat pe 14 martie in Times Square din New York, acolo unde compania a invitat nu doar presa de specialitate, ci si pe toti cei care urmaresc activitatea Samsung pe site-urile de socializare, scrie gsmarena.

Marele eveniment va avea loc la ora locala 19:00, ceea ce inseamna data de 15 martie, ora 2:00, ora Romaniei. Ca Samsung Galaxy S IV se va lansa in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 14 martie, in New York, a spus si JK Shin, presedintele Samsung Mobile Communications, la targul de tehnologie Mobile World Congress care are loc in aceasta saptamana in Barcelona, Spania.

In Times Square vor fi montate ecrane imense, pe care fanii companiei Samsung vor vedea imagini in premiera cu noul telefon.

Despre noul telefon se crede ca va avea un ecran de 4,99 inch la 1080p, un procesor quad-core Qualcomm si o camera de 13 MP. Vom vedea care dintre aceste caracteristici sunt reale si ce aduce in plus noul gadget.

La targul MWC de la Barcelona, cei de la Samsung au anuntat Galaxy Note 8.0, o tableta care se va bate cu iPad mini.

Share articol: