Evenimentul Mobile World Congress care are loc la Barcelona a gazduit si lansarea unei noi tablete Fujitsu, dedicata atat sectorului business, cat si muncii de teren.

Stylistic M702, cea mai noua tableta de la Fujitsu, este pregatita sa faca fata celor mai inalte cerinte, fie ca este vorba de autonomie, rezistenta sau fiabilitate. Dispozitivul a fost testat la praf dar si la apa (jeturi din toate unghiurile cu un debit de 12,5 litri/min, timp de trei minute, de la o distanta de 3 metri.

Cu o greutate de doar 590 de grame si o carcasa dura, tableta este ideala pentru a fi folosita in orice mediu. Stylistic M702suporta conectivitate 4G si WI-FI, ba chiar si (Near Field Communication), are senzor de amprenta, hard-disk-ul poate fi criptat, datele de pe acesta putand fi recuperate si de la distanta.

Fujitsu STYLISTIC M702 are instalate aplicatii office si un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta ruleaza Android si  poate fi folosită pentru solutii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigura si oricand a datelor. Noul gadget este disponibil la retailerii traditionali si online din Europa Centrală, Orientul Mijlociu, Africa si India la preturi ce incep de la 999 de euro.

Share articol: