Orice ai spune, filmele nu sunt compatibile cu publicitatea sau cu întreruperile de orice fel. Dar, știi deja și tu că sunt atâtea lucruri care pot strica o seară perfectă de film. Așa că ne-am gândit să te provocăm la un test care îți va schimba obiceiul de consum când te așezi în fața micului sau marelui ecran.

De fapt, provocarea e lansată de Lay’s care, credem noi, este brandul de snack-uri cel mai profund conectat cu vizionarea filmelor. E atât de tare încât nu ne-am putut abține să o păstrăm doar pentru noi.

Dar, înainte de a afla despre ce este vorba, întreabă-te cât timp poți rezista în viața asta fără acces la internet, mesaje și sesiuni interminabile de dat scroll pe social media? Nu-i nicio problemă dacă nu ai încă răspuns la întrebare, fiindcă te vei lămuri numaidecât!

Lay’s a creat MovieMode, un tool ingenios care îți poate salva seara de film. Poate chiar toate serile de film de acum încolo. 

Ok, vrei să știi cum funcționează, nu-i așa? Ia telefonul, intră pe laysmode.ro și scanează codul QR care apare în centrul ecranului! Selectează o perioadă de timp pe care crezi tu că o poți petrece fără acces la internet (în funcție de durata filmului pe care te pregătești să-l vezi), apoi setează telefonul pe modul avion!

În acest moment, telefonul tău este monitorizat -  stai, nu te panica! – pentru a se vedea dacă rămâne deconectat de la internet pe toată durata selectată. O numărătoare inversă începe imediat ce ai făcut asta, iar dacă timerul ajunge la zero și n-a detectat nicio conexiune la internet înseamnă că obiectivul a fost îndeplinit.

Fun? Da, dar se poate și mai și! Testează Lay’s MovieMode, savurează un film fără întreruperi și câștigă șanse extra la premiile Lay’s: bilete garantate la concertul online Smiley, un rucsac Lay’s din colecția exclusivă MySimplicated pe oră sau marele premiu de 50.000 de lei.  

Șansele extra pot fi folosite doar dacă urci pe site-ul lays.ro dovada că ai consumat cel puțin o pungă de Lay’s (bon fiscal valid). Campania durează până la 15 decembrie 2022. E timp berechet, dar știi vorba: mai multe pungi de snack-uri, mai multe șanse de câștig! Baftă și vizionare plăcută, fără întreruperi!

Share articol: